Septembarska Visa kampanja je završena. Detaljnije ovdje

Korpa

Vaša korpa je prazna.

Pogledajte našu široku ponudu proizvoda i pronađite nešto što vam se sviđa!

Podržimo ženske biznise

24.02.2023.

Dok nam u ušima odzvanjaju stihovi pjesme „I can buy myself flowers“ od Miley Cyrus, bilo da je slušamo na radiju u autu dok se vraćamo kući s posla ili na YouTube-u, ne možemo a da se ne osjećamo motivisano, snažno i samouvjereno. Žene, kao bića, u mogućnosti su skupiti hrabrost i odvažiti se za velike odluke: počevši od promjene posla, započinjanja vlastitog biznisa ili razvijanja već postojećeg „malog“ biznisa.

Tradicija poklanjanja cvijeća ženama za 8. mart je prisutna u Evropi, ali i nekim drugim krajevima svijeta. Potražimo li ovaj datum na Google-u i pozadinu njegovog nastanka, ubrzo ćemo shvatiti važnost koju sa sobom nosi ovaj datum. Naime, međunarodni dan žena nastao je iz radničkog pokreta početkom 20. stoljeća, kada je oko 15.000 žena prošetalo New York-om zahtijevajući bolju platu, pravo glasa i kraće radno vrijeme. Nakon godinu dana proglašen je prvi Nacionalni dan žena i od tada se ovaj datum obilježava svake godine.

OREA zajednicu trenutno čini oko 160 kreativaca, a većina njih su upravo žene. Ponosni smo na činjenicu da brojnim ženama pružamo priliku da započnu vlastiti biznis kreirajući unikatne proizvode, kao i priliku svima vama da ih podržite kupovinom njihovih proizvoda. I to činimo, ne samo 8. marta, već 365 dana u godini. Svakoga dana pomažemo damama da budu vrijedne i cijenjene članice zajednice, i na taj način osnažujemo njihovu poziciju i ulogu u društvu uopće.

Pozivamo vas da kupnjom proizvoda podržite ove divne dame, a da pri tome ne zaboravite ni najbitnije dame u svom životu i okruženju, a treba li vam bolji povod od Dana žena?

U nastavku možete pronaći ideje za unikatne darove za sve dame u vašem životu na koje ste ponosni, koje su vam uzor ili, u konačnici, za sebe. Odaberite nešto što će vas podsjećati na to koliko ste hrabri, odvažni i samouvjereni!

Čestitke povodom Dana žena, kao i najljepše želje svim ženama, majkama, kćerima, sestrama želi OREA!